CAUTA IN BAZA DE DATE
Oferta
Imobil
Zona
Ordoneaza crescator dupa pret
Anunturi doar cu poza
ADAUGA UN ANUNT
Oferta
Imobil
Zona

Despre noi

 


Agentia noastra  functioneaza pe piata Argeseana din anul 2006 dar cu o experienta a personalului din anul 1999  si se distinge prin calitatea serviciilor de consultanta imobiliara si juridica oferite si prin baza de date informatizata foarte vasta de care dispune. 

MUNTENIA INVEST intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica. Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau la dispozitie 24 / 24 si va vor ajuta sa gasiti solutia ideala in functie de nevoile dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti. 

 

MUNTENIA INVEST este o companie imobiliara la nivel national, ce ofera clientilor sai un pachet de servicii complete. Datorita pietei imobiliare ce se afla intr-o continua schimbare, MUNTENIA INVEST incearca si reuseste sa satisfaca in timp util toate exigentele clientilor. Pentru a reusi  insa e nevoie de mult profesionalism, promtitudine si de un management high-level.
Detinand toate aceste caracteristici, astazi ne putem prezenta ca o companie, ce ofera servicii la cele mai inalte standarde
Nu suntem vanatori de tranzactii, suntem profesionistii care pun pe primul loc siguranta tranzactiei si multumirea clientilor. In acest mod am devenit parteneri de incredere a numerosi investitori de prima mana, activi pe piata imobiliara nationala, castigand astfel credibilitatea lor, aspect pe care orice agentie il urmareste inca de la debut.
Valorile promovate, caracterul oamenilor echipei, experienta acumulata si parteneriatele solide cu firme de renume, sunt garantii care permit agentiei MUNTENIA INVEST sa priveasca in viitor cu incredere si sa va invite sa descoperiti cele mai tentante oferte imbiliare din Romania.

 

Istoricul agentiei MUNTENIA INVEST

Am inceput in Pitesti.
Cu o istorie scurta, dar plina de reusite, MUNTENIA INVEST a intrat pe piata imobiliara inca din 2006, pentru a pune o caramida importanta la dezvoltarea serviciilor puse la dispozitie de agentiile imobiliare. 
Daca in 2006 am pus la punct toata strategia pentru a deveni lideri de piata in Arges, in 2007 am devenit un partener de incredere pentru toti clientii nostri. Am inteles ca un management bun nu e de ajuns pentru a ne dezvolta conform cerintelor noastre. Am facut din consilierii nostri adevarati profesionisti, am dezvoltat un departament de marketing si am inceput sa ne formam o imagine care sa ne reprezinte cu adevarat.
In 2008 MUNTENIA INVEST a devenit un brand de nivel local, ajungand sa beneficiem de proiecte in exclusivitate, pe care le-am manageriat cu brio. MUNTENIA INVEST nu mai avea nevoie de nicio prezentare. Eram in top, si eram dornici de o noua provocare.